Wat is uw retourbeleid?

Artikelen die bij Doorel zijn gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, op voorwaarde dat ze in hun oorspronkelijke staat zijn. Op maat gemaakte producten en persoonlijke producten kunnen niet geretourneerd worden.

Let op, we behouden ons het recht om retouren te weigeren als de artikelen zijn gebruikt, beschadigd of niet voldoen aan onze normen voor retourzendingen. Alle verzendkosten zijn niet-restitueerbaar, tenzij wordt vastgesteld dat het product defect of beschadigd is. We raden aan om uw retourzending te voorzien van tracking en het pakket te verzekeren. Doorel is niet verantwoordelijk als het geretourneerde pakket verloren of beschadigd is geraakt.

Bij het ruilen voor een ander artikel wachten we tot het geretourneerde artikel is ontvangen voordat het nieuwe artikel wordt verzonden. Verzendkosten zijn van toepassing elke keer dat we naar u verzenden. Stuur een e-mail naar info@doorel.eu met eventuele vragen voorafgaand aan de aankoop als u niet zeker bent van een artikel.